ARAMA TECH Managed Security Services lanceert: ARAMA TECH CLOUDSOC! Uw netwerk, applicaties, gebruikers en het gebruik van SaaS/Cloud diensten gemonitord en beschermd door een 100% Security Operations Center (SOC) in de Cloud!

Het is een interessante week voor ons: het winnen van de prestigieuze IBM Outstanding Security Solution Award 2017 en nu de lancering van ARAMA TECH CloudSOC! Gehost in de EU, gebruikmakend van state-of-art IBM solutions en een uniform framework en processen! Het biedt een monitoring, response en protectie dienst welke uitblinkt in eenvoud van uitrol en efficiëntie door het gebruik van onder andere IBM Watson, cognitieve Artificial Intelligence.

ARAMA TECH CloudSOC is geschikt voor de MKB maar ook voor het Enterprise segment en wordt aangeboden zowel als dienst, waarbij ARAMA TECH de volledige Security Operations voor haar rekening neemt, alswel als Solution waar de klant (uiteindelijk) zelf de Security Operations doet. Meerdere deployment modellen zijn hierbij mogelijk. Wij willen graag met u meedenken wat u het beste past! Additionele solutions als bijvoorbeeld DLP en mobile protection en management (MDM) kunnen aan de ARAMA TECH CloudSOC toegevoegd worden. U kunt gebruik maken van het contact formulier indien u op een persoonlijke manier meer informatie wenst.

Zie ook: https://aramatech.com/services/