Ongeëvenaarde optimalisatie van uw SIEM implementatie door HP Arcsight & Blue Coat Analytics Platform.

HP ARCSIGHT is de industry-leidende Security Information Event Monitoring (SIEM) oplossing die moderne IT security bedreigingen en risico’s adresseert over alle organisaties heen, van enterprises tot midden- en klein bedrijf! Het HP ArcSight platform is het enige unieke en schaalbare platform voor het monitoren van bedreigingen en risico’s in een omgeving van niet-omgrensde netwerken, persistente bedreigingen en enterprise risico’s.

Het Blue Coat Security Analytics Platform en Global Intelligence Network het corporate risico helpt bij het reduceren door het bieden van volledige netwerk zichtbaarheid, geavanceerde netwerk forensics en realtime threat detectie voor alle netwerk activiteiten. Dit stelt de organisatie in staat om geavanceerde malware die over het netwerk gaat te identificeren en zero-day aanvallen en geavanceerde gerichte aanvallen in te perken. Een opname van alle netwerk activiteiten faciliteert een zeer snel forensisch onderzoek, proactief incident response en het oplossen van inbraken in een fractie van de tijd. Analytics Platform integreert met alle grote SIEM oplossingen.

Door de integratie van beide Best-in-Class producten wordt een business solution gecreëerd waar onder andere met full packets capture en sessie “rebuild & play-back” mogelijkheden tot dreiging-analyse en forensische analyse maken dat de security teams ongeëvenaard efficiënt en effectief hun taak om inzicht, grip en controle over het reduceren van risico’s voor de organisatie kunnen uitvoeren. Naast de unieke compleetheid en diepgang van de analyses, is reductie in tijd voor root cause analyses met betrekking tot aanvallen en security incidenten tot 85% realiseerbaar!

Daarmee biedt de combinatie HP Arcsight – Blue Coat Analytics Platform klanten de optie om óf bij dezelfde scope van monitoring de teams efficiënter te laten werken waardoor het team gereduceerd kan worden (kosten besparing), óf de optie om de scope van monitoring te vergroten en meer use cases te implementeren of meer bronnen te monitoren waardoor het risico voor de organisatie verder verlaagd kan worden.

ARAMA TECH levert als partner van HP Enterprise Security en Blue Coat beide oplossingen, alsmede de Professional Services voor implementatie, training en Hybrid Managed Services. Voor meer informatie zie aramatech.com/partners

 

Datasheet Blue Coat Analytics Platform