BLOG & NEWS

Bescherm uw mobile devices!

Mobiele devices nemen een belangrijke rol in ons dagelijks leven, zowel privé als zakelijk. Niet alleen voor de elementaire dingen zoals bellen, een sms-je sturen of een zoekmachine raadplegen om die ene stoel te vinden waar je al zo lang naar op zoek bent, maar ook voor internet bankieren, het lezen en beantwoorden van zakelijke emails, het goedkeuren van een investering van uw IT organisatie en andere activiteiten waar u toegang heeft tot gevoelige informatie of deze uitwisselt omdat uw werkzaamheden dat vereisen. Cloud en Mobility zijn belangrijke elementen in ons dagelijkse persoonlijke en zakelijke leven, waarbij mobile devices in toenemende mate belangrijke hulpmiddelen zijn. Heel veel activiteiten die we voorheen gewend waren om deze op onze pc of laptop uit te voeren worden in rap tempo ontsloten op onze mobiele telefoon en tablets.

Security oplossingen voor onze pc’s en laptops is inmiddels een heel normaal iets, maar security maatregelen op onze mobile devices loopt daar nog ver op achter terwijl we daar ongemerkt net zoveel mee doen als met onze laptops waarmee we vaak ook nog eens verbinding met het internet maken via hotspots op publieke plaatsen zoals hotels en vliegvelden. Ook proberen we sneller nieuwe apps uit op onze mobile devices dan dat we nieuwe programma’s op onze pc of laptops installeren. De risico’s die onze persoonlijke en zakelijke data lopen zijn op mobile devices vele malen groter dan dat we lopen op onze PC’s en laptops.

ARAMA TECH levert de solutions en diensten om mobile devices eenvoudig te beheren en te beveiligen middels Enterprise Mobile Security oplossing. Dat kan als integraal platform of als losse solutions of services. Is Mobile Security voor uw en uw organisatie van belang, neem dan contact met ons op via het contact formulier op https://aramatech.com/about/, dan nemen wij spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 

ARAMA TECH Managed Security Services lanceert: CLOUDSOC!

ARAMA TECH Managed Security Services lanceert: ARAMA TECH CLOUDSOC! Uw netwerk, applicaties, gebruikers en het gebruik van SaaS/Cloud diensten gemonitord en beschermd door een 100% Security Operations Center (SOC) in de Cloud!

Het is een interessante week voor ons: het winnen van de prestigieuze IBM Outstanding Security Solution Award 2017 en nu de lancering van ARAMA TECH CloudSOC! Gehost in de EU, gebruikmakend van state-of-art IBM solutions en een uniform framework en processen! Het biedt een monitoring, response en protectie dienst welke uitblinkt in eenvoud van uitrol en efficiëntie door het gebruik van onder andere IBM Watson, cognitieve Artificial Intelligence.

ARAMA TECH CloudSOC is geschikt voor de MKB maar ook voor het Enterprise segment en wordt aangeboden zowel als dienst, waarbij ARAMA TECH de volledige Security Operations voor haar rekening neemt, alswel als Solution waar de klant (uiteindelijk) zelf de Security Operations doet. Meerdere deployment modellen zijn hierbij mogelijk. Wij willen graag met u meedenken wat u het beste past! Additionele solutions als bijvoorbeeld DLP en mobile protection en management (MDM) kunnen aan de ARAMA TECH CloudSOC toegevoegd worden. U kunt gebruik maken van het contact formulier indien u op een persoonlijke manier meer informatie wenst.

Zie ook: https://aramatech.com/services/

 

ARAMA TECH wint prestigieuze IBM Award: Outstanding Security Solution 2017

ARAMA TECH wint prestigieuze IBM Award: Outstanding Security Solution 2017

Tijdens de IBM Night of the Stars 2018 te Amsterdam heeft ARAMA TECH de prestigieuze Outstanding Security Solution 2017 uit handen van John Jarec, IBM Security Leader, in ontvangst mogen nemen.  ARAMA TECH was een van de drie genomineerden en we zijn er trots op dat wij uiteindelijk met deze mooie prijs naar huis mochten gaan.

John Troch: “een prachtige erkenning voor het team van ARAMA TECH, IBM en Copaco voor het succes dat gezamenlijk behaald is met onder andere IBM Resilient, waar aangetoond is dat teamwork de sleutel tot succes is om klanten op een structurele manier te helpen. Security Incident Response & Orchestratie is een complexe materie welke diep ingrijpt op de interne processen van een organisatie, veel vraagt van de mensen die betrokken zijn bij het afhandelen van security incidenten en veel vraagt van de infrastructuur van organisaties. Wij zijn zeer trots en verheugd voor de erkenning van IBM voor onze passie en expertise om deze uitdagingen met behulp van IBM Resilient bij klanten te ondersteunen”.

Klik hier voor de Dutch-IT Channel impressie van het event

Wij gaan verhuizen!

We gaan verhuizen!

ARAMA TECH heeft een grote groei doorgemaakt en om de groeimogelijkheden verder te vergroten zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe locatie welke recht doet aan onze normen en waardes, waar wij ons prettig voelen en vanwaar we onze partners en relaties nog beter kunnen bedienen.

Wij hebben besloten ons te vestigen in het mooie Apeldoorn, welke midden op de Veluwe ligt , een prachtig stukje Nederland. Het nieuwe kantoor ligt centraal in Nederland en is uitstekend bereikbaar.

Per 01-01-2018 is ons nieuwe adres:

Het Rietveld 55B
7321 CT Apeldoorn
Tel. 088-6465000