Mobiele devices nemen een belangrijke rol in ons dagelijks leven, zowel privé als zakelijk. Niet alleen voor de elementaire dingen zoals bellen, een sms-je sturen of een zoekmachine raadplegen om die ene stoel te vinden waar je al zo lang naar op zoek bent, maar ook voor internet bankieren, het lezen en beantwoorden van zakelijke emails, het goedkeuren van een investering van uw IT organisatie en andere activiteiten waar u toegang heeft tot gevoelige informatie of deze uitwisselt omdat uw werkzaamheden dat vereisen. Cloud en Mobility zijn belangrijke elementen in ons dagelijkse persoonlijke en zakelijke leven, waarbij mobile devices in toenemende mate belangrijke hulpmiddelen zijn. Heel veel activiteiten die we voorheen gewend waren om deze op onze pc of laptop uit te voeren worden in rap tempo ontsloten op onze mobiele telefoon en tablets.

Security oplossingen voor onze pc’s en laptops is inmiddels een heel normaal iets, maar security maatregelen op onze mobile devices loopt daar nog ver op achter terwijl we daar ongemerkt net zoveel mee doen als met onze laptops waarmee we vaak ook nog eens verbinding met het internet maken via hotspots op publieke plaatsen zoals hotels en vliegvelden. Ook proberen we sneller nieuwe apps uit op onze mobile devices dan dat we nieuwe programma’s op onze pc of laptops installeren. De risico’s die onze persoonlijke en zakelijke data lopen zijn op mobile devices vele malen groter dan dat we lopen op onze PC’s en laptops.

ARAMA TECH levert de solutions en diensten om mobile devices eenvoudig te beheren en te beveiligen middels Enterprise Mobile Security oplossing. Dat kan als integraal platform of als losse solutions of services. Is Mobile Security voor uw en uw organisatie van belang, neem dan contact met ons op via het contact formulier op https://aramatech.com/about/, dan nemen wij spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.