Spijkenisse, 17-07-2017

ARAMA TECH en iDataSec tekenen overeenkomst

Samen sta je sterker. Dat is een van de uitgangspunten van ARAMA TECH directeuren John Troch en Sascha Keller en iDataSec directeur Ben Mielen. Het is ontegenzeggelijk een feit dat de Symantec partnership van beider bedrijven door interessante tijden gaat waarbij Symantec’s fantastische visie en strategie én de daadkracht en toewijding om dat ook werkelijk te realiseren een enorme steun is voor organisaties in de steeds complexer wordende uitdaging van het hoofd bieden aan cybercrime.

De visie van Symantec is als een warme deken voor ARAMA TECH en iDataSec en om een efficiëntie slag ten aanzien van de key partnership met Symantec te kunnen maken hebben de beider directies de stap gemaakt om dat eendrachtig te doen. Per 17-07-2017 zullen alle Symantec en IBM Resilient activiteiten onder de ARAMA TECH vlag worden uitgevoerd, waaronder Sales & Marketing en de dienstverlening rondom deze solutions. Hierdoor wordt diepgaande expertise op het gebied van encryptie, DLP en Endpoint Management (waaronder Client Management, Server Management en Asset Management) verder versterkt voor de ARAMA TECH propositie. Hiermee wordt niet alleen de kennis omtrent de Symantec solutions gebundeld, maar ook de slagkracht ten aanzien van Sales en Consultancy, implementatie en Managed Security Services met betrekking tot de Symantec solutions!

SYMANTEC EN ARAMA TECH B.V.

Een belangrijk onderdeel van de implementatie lifecycle, Process, People & Technology, is de keuze van partners die de visie en drijfveer van innovatie delen met ARAMA TECH. Naast de voorwaarden van een algemeen geaccepteerde leiderschap in de markt voor producten en services, is een van de belangrijkste keuze van partnerships de wederzijdse toegevoegde waarde voor klanten, partners en als laatste ARAMA TECH!

ARAMA TECH is een gecertificeerd en geaccrediteerd partner voor het leveren, implementeren en Managed Security Services bieden van Symantec software en solutions in Europa:

  • ENDPOINT & HYBRID CLOUD SECURITY
  • WEB & CLOUD SECURITY
  • INFORMATION PROTECTION
  • MESSAGING SECURITY
  • CYBER SECURITY SERVICES
  • ENDPOINT MANAGEMENT
  • SYMANTEC .CLOUD PROVIDER
  • SYMANTEC CONSULTING SERVICE PROVIDER

Meer informatie: